PRISVÄRD!

Naturcamping

Det har funnits en camping i Fidenäs sedan 1939. Enligt SCR så fanns det nio campingar som var anslutna i Sverige och Fide var en av dessa. Detta får oss att tro att Fide Camping var en av de första campingarna på ön och väldigt tidigt i riket.

Nu återställer vi den som naturcamping med plats för ett antal tält och ett 10- tal väl tilltagna platser för husvagnar och husbilar. Campingen är precis som hela vår anläggning - lite annorlunda och med mycket personlighet. Campingen håller en enkel men fräsch standard, bl.a. är våra duschar totalrenoverade till sommaren 2021.

När ni bor hos oss så har ni alltid full tillgång till lek och bus i lekparken och möjlighet att steka pannkakor på kvällen tillsammans med andra gäster. 

Varmt välkommen till en annorlunda anläggning på Gotland. Välkommen till Fide Äventyrsby sommaren 2021 - Här skapar vi minne tillsammans!

fidecamping.jpg
Annons 1954
Campingkart

Passa på att boka in dig på en annorlunda campingupplevelse. I servicehuset hittar du toalett, helt nyrenoverade duschar, tvätt- och servering. Här kan ni hyra en picknickkorg med allt som behövs för att steka pannkakor över öppen eld i vår lekpark, en aktivitet som skapar minnen tillsammans med hela familjen! 

Som gäst på campingen har ni full tillgång till vår lekpark, en annorlunda lekpark där barnen kan utmana sig själva. Läs mer om Pannkakskojan här.

Eftersom allt är, just det, lite annorlunda hos oss, så kan man bada i havet, fast i en pool. I havet... Läs mer om den här.

Bland många nyheter hos oss 2021 är våra glampingtält en riktigt höjdare! 

Bo i ett av våra 20kvm stora glampingtält som är belägna i tältbyn med magiska solnedgångar. Kombinera hög mysfaktor med skön komfort. Här finns plats för fyra personer fördelat på en dubbelsäng (180cm) och två enkelbäddar. Vid kyligare väder värmer braskaminen skönt och bidrar till oslagbar mysfaktor.

 

Boka till sänglinne så är sängarna bäddade när ni checkar in.

 

c:a 100 meter ifrån vårt servicehus, med bl.a. toaletter, kök och nyrenoverade duschar.

 

Avresestäd ingår vid bokning av glampingtält.

glamping.jpeg
fidetygmarke.jpg
Tygmärke 50-tal
Biljettfide.jpg
Kvitto på betald avgift 1939