PRISVÄRD!

Naturcamping

Det har funnits en camping i Fidenäs sedan 1939. Enligt SCR så fanns det nio campingar som var anslutna i Sverige och Fide var en av dessa. Detta får oss att tro att Fide Camping var en av de första campingarna på ön och väldigt tidigt i riket.

Nu återställer vi den som naturcamping med plats för ett antal tält och ett 10- tal väl tilltagna platser för husvagnar och husbilar. Campingen är precis som hela vår anläggning - lite annorlunda och med mycket personlighet. Campingen håller en enkel men fräsch standard.

När ni bor hos oss så har ni alltid full tillgång till lek och bus i lekparken och möjlighet att steka pannkakor på kvällen tillsammans med andra gäster. 

Varmt välkommen till en annorlunda anläggning på Gotland. Välkommen till Fide Äventyrsby sommaren 2021 - Här skapar vi minne tillsammans!

Annons 1954
Campingkart
Tygmärke 50-tal

Passa på att boka in dig på en annorlunda campingupplevelse. I servicehuset hittar du toalett, dusch, tvätt- och servering. Här kan ni hyra en picknickkorg med allt som behövs för att steka pannkakor över öppen eld i vår lekpark, en aktivitet som skapar minnen tillsammans med hela familjen!

Som gäst på campingen har ni full tillgång till vår lekpark, en annorlunda lekpark där barnen kan utmana sig själva. Läs mer om Pannkakskojan här.

Eftersom allt är, just det, lite annorlunda hos oss, så kan man bada i havet, fast i en pool. I havet... Läs mer om den här.

Kvitto på betald avgift 1939

HITTA HIT

gotlandkarta2.jpg

VÄDRET HOS OSS

fb_icon_325x325vr.png

Telefon 0498 - 21 30 00

+46 498 21 30 00