top of page
lekplats.jpg

 ÄVENTYRSBYN 

ANNORLUNDA LEK OCH BUS

ÄVENTYRSBYN är ingen vanlig lekpark och servering. Lekparken är till stora delar byggd med återbruk som ledord, precis som våra kojstugor som ligger i anslutning till parken.

 

I serveringen finns det på dagen, 10:00-17:00, möjlighet att köpa korgar laddade med pannkakssmet, grädde, sylt och valfri dryck. Är man inte sugen på pannkakor finns även korv med bröd, hamburgare samt toast som man själv grillar/steker över öppen eld.

PANNKAKSKORG vuxen 99kr

PANNKAKSKORG barn 69kr

TOAST 49kr

HAMBURGARE 69kr

KORV MED BRÖD 29kr

Under kvällen är vår uteservering öppen, med magiskt goda pizzor gräddade i våra stenugnar. Här finns också möjlighet att avnjuta drycker från vårt lokala bryggeri. Uteserveringen har öppet från 15.00 varje dag under sommarsäsongen.

Lekparken går såklart utmärkt att besöka utan att steka pannkakor! Här hittar man hinderbanor där barnen har möjlighet att utmana sig själva, gärna tillsammans med en vuxen - beroende på ålder kan ibland hjälp från en vuxen behövas för att klara utmaningen. I parken finns också två trampoliner (studsmattor) av den större storleken.

SERVICEAVGIFT

För att ha möjlighet att underhålla lekparken tar vi ut en serviceavgift på 45kr/person äldre än 3 år vid besök mellan klockan 10.00-18.00. Då har man tillgång till parkering, lekpark, toaletter och duschar. Har man solat och badat vid havsbassängen kan det vara skönt med en dusch efteråt. I avgiften för vuxna ingår även en kopp kaffe.

IMG_3138.jpeg
bottom of page