top of page
IMG_0846.jpeg

 NATURCAMPING 

NÄRA NATUREN

Känn historiens vingslag genom ett besök hos oss. Det har funnits en camping på Fidenäs sedan 1922. Fide Camping var en av de första campingarna på ön och väldigt tidigt i hela landet.

Idag har vi en NATURCAMPING med plats för ett antal tält och ett 10-tal väl tilltagna platser för husvagnar och husbilar. Campingen är precis som hela vår anläggning - lite annorlunda och med mycket personlighet. Campingen håller en enkel men fräsch standard, där våra duschar totalrenoverade till sommaren 2021.

Som gäst på campingen eller tältbyn har ni full tillgång till vår lite annorlunda lekpark, där barnen kan utmana sig själva (kanske med vuxens hjälp ibland). 

 

I SERVICEHUSET hittar du toalett, helt nyrenoverade duschar, kök och servering. Här kan ni hyra en picknickkorg med allt som behövs för att steka pannkakor över öppen eld i vår lekpark, en aktivitet som skapar minnen tillsammans med hela familjen! 

Till campingplats ingår el, men vill man endast boka ställplats utan el går även det bra.

fidecamping.jpg
ANNONS 1954
karta Fide m campingmindre.jpg
Biljettfide.jpg

TÄLTBYN

 

Vill man boka tältplats finns det underbara platser mitt bland träden som ger skugga, ett stenkast från både Havspoolen och Servicehuset.

Magisk solnedgång utlovas fina kvällar.

Full tillgång till faciliteter i Servicehuset, med dusch, kök och toaletter.

KVITTO BETALD AVGIFT 1939

GLAMPING

Bo i ett av våra häftiga GLAMPINGTÄLT som är belägna i närheten av TÄLTBYN med magiska solnedgångar som närmaste granne samtidigt som du kombinerar hög mysfaktor med skön komfort. 

GLAMPINGTÄLT 20 KVM - plats för fyra personer fördelat på en dubbelsäng och två enkelbäddar. 

GLAMPINGTÄLT 13 KVM - plats för två personer i dubbelsäng. I dessa tält finns en braskamin som värmer skönt vid kyligare väder och bidrar till oslagbar mysfaktor.

 

Boka till sänglinne så är sängarna bäddade när ni checkar in.

 

Tältbyn är beläget ungefär 100 meter från vårt Servicehus, med toaletter, kök och nyrenoverade duschar.

 

Avresestäd ingår vid bokning av glampingtält.

Glamping.jpg
bottom of page