IMG_0846.jpeg

 NATURCAMPING 

NÄRA NATUREN

Känn historiens vingslag genom ett besök hos oss. Det har funnits en camping på Fidenäs sedan 1922. Fide Camping var en av de första campingarna på ön och väldigt tidigt i hela landet.

Idag har vi en naturcamping med plats för ett antal tält och ett 10-tal väl tilltagna platser för husvagnar och husbilar. Campingen är precis som hela vår anläggning - lite annorlunda och med mycket personlighet. Campingen håller en enkel men fräsch standard, där våra duschar totalrenoverade till sommaren 2021.

När ni bor hos oss så har ni alltid full tillgång till lek och bus i lekparken och möjlighet att steka pannkakor tillsammans med andra gäster. ​

Till campingplats ingår el, men vill man endast boka ställplats utan el går även det bra.

fidecamping.jpg
ANNONS 1954
Biljettfide.jpg
KVITTO BETALD AVGIFT 1939

I Servicehuset hittar du toalett, helt nyrenoverade duschar, kök och servering. Här kan ni hyra en picknickkorg med allt som behövs för att steka pannkakor över öppen eld i vår lekpark, en aktivitet som skapar minnen tillsammans med hela familjen! 

Som gäst på campingen har ni full tillgång till vår lite annorlunda lekpark, där barnen kan utmana sig själva (kanske med vuxens hjälp ibland). 

GLAMPING

Bo i ett av våra 20 kvm stora glampingtält som är belägna i TÄLTBYN med magiska solnedgångar som närmaste granne.

 

Kombinera hög mysfaktor med skön komfort. Här finns plats för fyra personer fördelat på en dubbelsäng och två enkelbäddar. Vid kyligare väder värmer braskaminen skönt och bidrar till oslagbar mysfaktor.

 

Boka till sänglinne så är sängarna bäddade när ni checkar in.

 

Tältbyn är beläget ungefär 100 meter från vårt Servicehus, med toaletter, kök och nyrenoverade duschar.

 

Avresestäd ingår vid bokning av glampingtält.

glamping.jpeg